Συχνές ερωτήσεις για τη δημιουργία e-shop

Η ομάδα μας προσπαθεί να σας ενημερώνει με το καλύτερο και ταχύτερο δυνατό τρόπο για τη διαδικασία υλοποίησης και κατασκευής eshop, για αυτό το λόγο δημιουργήσαμε αυτό το τμήμα με τις πιο συχνές ερωτήσεις σας, έτσι ώστε να μπορείτε όποια στιγμή θέλετε να ανατρέξετε σε αυτές.

1

Γιατί να επιλέξω εσάς και όχι κάποιο ανταγωνιστή σας?

Η κατασκευή eshop είναι μια εξειδικευμένη σχεδιαστικά και προγραμματιστικά διαδικασία που απαιτεί έμπειρο προσωπικό για να ικανοποιήσει τη κάθε σας απαίτηση. Η δυναμική παρουσία μας στην Ελληνική αγορά τα τελευταία 11 χρόνια πιστοποιεί ότι οι υπηρεσίες μας βρίσκονται ανάμεσα στις πρώτες επιλογές της χώρου.

2

Γιατί να μην επιλέξω ένα freelancer προγραμματιστή που είναι φθηνότερος?

Εκτός του ότι η επιλογή αυτή μπορεί να μην είναι ποιοτικά το ίδιο καλή με ένα επαγγελματικό ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν παρέχει τεχνική υποστήριξη, βοήθεια και είναι συνηθισμένο να εξαφανίζονται χωρίς να παραδίδουν αποτέλεσμα.

Η ομάδα Magenius έχει σαν πρώτη προτεραιότητα της την απρόσκοπτη λειτουργία των επιχειρήσεων των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο τεχνικό τμήμα, το σχεδιαστικό και στο τμήμα προώθησης και marketing. Μα πάνω από όλα είμαστε μια υπεύθυνη εταιρεία, με παρουσία 11 χρόνων στην Ελληνική αγορά, που δεν πρόκειται να εξαφανιστεί.

3

Θα είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσω?

H ομάδα μας παρέχει εκπαίδευση και συνεχή υποστήριξη σε θέματα λειτουργίας του προγράμματος, μπορείτε με ένα τηλεφώνημα ή ένα mail να εξυπηρετηθείτε. Επίσης όλα τα μέλη μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο τμήμα των πληροφοριών, των εκπαιδευτικών βίντεο και των ερωτοαπαντήσεων που ειδικά έχουμε διαμορφώσει για αυτούς όποια στιγμή θέλουν.

4

Πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμο το ηλεκτρονικό μου κατάστημα?

Το κάθε ηλεκτρονικό κατάστημα χρειάζεται 3-4 εβδομάδες για την παράδοση του σε εσάς.

5

Μπορώ να φιλοξενήσω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα σε δικό μου server?

Όχι, όλα τα καταστήματα eshops που δημιουργούμε πρέπει να φιλοξενούνται σε δικούς μας, ειδικά ρυθμισμένους servers που τους προσδίδουν μεγαλύτερες ταχύτητες φόρτωσης περιεχομένων για τους επισκέπτες σας και καλύτερη ασφάλεια για εσάς.

6

Μπορούν οι πελάτες μου να πληρώνουν τα προϊόντα που αγοράζουν με δόσεις?

Βεβαίως, το πρόγραμμα μας υποστηρίζει τις πληρωμές μέσω δόσεων για τους πελάτες σας.

7

Μπορώ να συνδέσω το ηλεκτρονικό μου κατάστημα με τη σελίδα που έχουμε φτιάξει στο Facebook / Twitter / Google+ ?

Βεβαίως και μπορούμε να τα συνδέσουμε, σας το προτείνουμε μάλιστα διότι με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε σημαντικά την επισκεψιμότητα σας και τις πιθανές πωλήσεις σας.

8

Μπορώ να διαλέξω το περιβάλλον του eshop μέσα από κάποια πρότυπα ή είναι προκαθορισμένο το πώς θα εμφανίζεται?

Έχουμε πάνω από 40 πρότυπα από τα οποία μπορείτε να διαλέξτε αυτό που ταιριάζει σχεδιαστικά στη προσωπικότητα της επιχείρησης σας.

9

Θα μπορώ να περνάω τα προϊόντα μου εγώ?

Όλη η διαδικασία καταχώρηση προϊόντων γίνεται από εσάς και σας παρέχουμε εκπαίδευση πάνω σε αυτό για την καλύτερη λειτουργία του eshop σας. Παρόλα αυτά αν επιθυμείτε να περάσει η ομάδα μας τα προϊόντα σας μπορούμε να το αναλάβουμε με την ανάλογη χρέωση που έχουμε αναρτημένη στους τιμοκαταλόγους μας.

Αν οι ερωτήσεις δε σας βοήθησαν παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.